Web trgovine – stara verzija

U današnje vrijeme vrlo je bitno imati jednostavnu, funkcionalnu i vizualno atraktivnu web trgovinu za sve vrste poslovanja. Kvalitetne web trgovine dovode do novih klijenata i samim time obogaćuju i proširuju Vaš posao.


IZRADA WEB SHOPA KOJEG ĆE VAŠI KUPCI OBOŽAVATI!

U posljednjih nekoliko godina trend internet kupovine povećao se za 500% te je u tendenciji daljnjeg rasta. Poznate online trgovine kao što su eBay, Amazon, ili eKupi svakim danom sve više napreduju i povećavaju broj svojih korisnika. Postoje tvrtke koje su se u potpunosti prebacile online, no najveći broj tvrtki i dalje održava i fizičku i online trgovinu, poput Links, Instar, Optika Viktor Šahini, i druge.

Online trgovina

Izrada web shopa, odn. online trgovine, sve je češći način početka poslovanja i prodaje proizvoda, koji može biti vrlo unosan ako se ispravno održava.

Uz to što nemate nikakvih dodatnih troškova, Vaša online trgovina može prodavati proizvode 0 - 24, te istovremeno ugostiti neograničen broj kupaca.

Online trgovine ne zahtijevaju zemljište, skladište niti fizički prostor, kao ni radnike koje inače morate plaćati za rad u trgovini.


KVALITETNE STRANICE NAJBOLJI SU ULOG U VAŠE BUDUĆE POSLOVANJE

Vašu online trgovinu radimo s najsuvremenijim alatima, kao što su Wordpress i WooCommerce. Oni nude mogućnost sinkronizacije web trgovine sa sustavom za vođenje skladišta, tako da je Vaš inventar uvijek ažuran i točan. Omogućuje napredne kalkulacije za dostavu, koje ovise o državi/gradu dostave, težini paketa i sličnim. Također, Vaš postojeći web shop možemo migrirati, prebaciti sa starog sustava na novi.

Katalog proizvoda

Oblikovanje online trgovine se usredotočuje na izradu jednostavne i funkcionalne trgovine koja će Vašim posjetiteljima dati ugodno korisničko iskustvo pri kupnji proizvoda.

Vaša trgovina biti će moderna, brza, funkcionalna i prilagođavati će se svim vrstama uređaja. Osiguravamo preglednu navigaciju, neograničen broj kategorija i proizvoda, jednostavnu izmjenu proizvoda, pretraživanje i filtriranje proizvoda, različite metode plaćanja i drugo.