Prezentacijske stranice

ford-krainc-prtsc
Prezentacijske stranice
villavistra-prtsc
riverside-prtsc
sopex-prtsc
studiosarson-prtsc
autoskola-europa-prtsc
fastforward-prtsc
maconrevizija-prtsc
vilaanka-prtsc
formula-prtsc
fittercentar-prtsc-1
Prezentacijske stranice
barteni-prtsc
houseofbeauty-prtsc
learnplay-prtsc
moschella-prtsc-1
ribarske-nv-prtsc
okolotorno-prtsc
lola-prtsc
apex-prtsc
akpazin-prtsc
boat-rental-krk-prtsc
boat-tours-opatija-prtsc
kerafix-prtsc
fbs-prtsc
cargorent-prtsc
lonzor-prtsc
7917-prtsc
Prezentacijske stranice
dsdizajn-prtsc
iyp-prtsc
jennytv-prtsc
Prezentacijske stranice
Prezentacijske stranice
maleokice-prtsc
sonus-prtsc
justflow-prtsc
aerotehna-prtsc
servis-mobitela-rijeka-prtsc
doma-prtsc
Prezentacijske stranice
Prezentacijske stranice
Prezentacijske stranice
coachive-prtsc
luxapptourist-prtsc
Prezentacijske stranice
butzi-prtsc
Prezentacijske stranice

ŠTO KLIJENTI KAŽU O NAMA

 • Nenad Mihaljević, direktor
  Godinama sam tražio podršku za razvoj web stranica koje će našoj tvrtki omogućiti najbolju prezentaciju i izlazak na tržište. Nažalost, upoznao sam mnoge samozvane stručnjake, pa ako i zanemarimo bačena sredstva, potrošio sam previše vremena i živaca. Sada kad imam ekipu iz Intraweba sve je lakše. Aleksandar i Marko uvijek su mi dostupni za razgovor i savjet. Od samog početka imamo vrlo jednostavnu komunikaciju, a kroz godine suradnje mogu reći da smo ostvarili prijateljski odnos. Posebno želim istaknuti njihovu samoinicijativnost, želju da se naša stranica stalno razvija i bude ukorak s trendovima. Mogu samo zaključiti da je ogroman doprinos Intraweba razlog našem uspješnom poslovanju.
  Nenad Mihaljević, direktor
  Blue Gym d.o.o.
  ★★★★★
 • Rozita Kuzma, direktor
  Nije jednostavno biti poduzetnik s obzirom na sve segmente poslovanja koje morate poznavati. Zato je izuzetno važno pronaći poslovnog partnera kojemu s punim povjerenjem možete prepustiti onaj dio posla koji osobno ne pokrivate. Sretna sam što sam na početku svog poduzetništva upoznala Aleksandra i Marka te im uistinu bezrezervno prepustila izradu web stranice Vellas j.d.o.o. te tako dobila funkcionalnu stanicu obojenu osobnim indentitetom. Posebno me veseli što to nije samo osobno mišljenje već i razmišljanje mojih korisnika. Intraweb d.o.o. djeluje tamo gdje mnogima ideja tek prođe kroz glavu i ostavi za sobom blijedi trag. Vješto pretvaraju apstraktne stvari u konkretne što njima predstavlja veliki poslovni izazov te je upravo to ono što ih razlikuje od ostalih. U Bussiness Weeku 1998. godine Steve Jobs je rekao: “Veoma je teško dizajnirati proizvod za određenu grupu. Često ljudi ne znaju što žele dok im to ne pokažeš”. Stručno, nedvosmisleno, bez kompliciranja Aleksandar i Marko pokazali su mi i napravili upravo ono što sam željela i stoga im veliko hvala.
  Rozita Kuzma, direktor
  Vellas j.d.o.o.
  ★★★★★
 • Relja Paškvan, direktor
  Suradnjom s Intrawebom približili smo se potencijalnim klijentima, a prezentacija naših usluga je postala jasnija i uočljivija.
  Relja Paškvan, direktor
  Medicom d.o.o.
  ★★★★★
 • Korina Barešić, direktor
  U izradu nove web stranice krenuli smo znajući što želimo ali neznajući kako to postići. Jedini ponuđač koji je našem upitu poslanom na više adresa pristupio profesionalno upoznajući naš proizvodni program i naše zahtjeve prije dostavljanja ponude bio je Intraweb d.o.o. To je bio jedini razlog našeg odabira. Kreativno idejno rješenje i konstantna dostupnost voditelja tima dizajnera u tijeku izrade rezultirala je atraktivnom web stranicom koja je dovršena u dogovorenom roku. Zadovoljni smo dobivenim rezultatom, održavanjem i brzim izmjenama povjerenim inovativnom timu stručnjaka.
  Korina Barešić, direktor
  Vatromax K.M.B. d.o.o.
  ★★★★★