Politika privatnosti

Politika privatnosti poduzeća Intraweb d.o.o.

Intraweb d.o.o. (u daljnjem tekstu "mi" ili "naše") poštuje vašu privatnost i stalo nam je do toga da se osjećate sigurno prilikom posjećivanja naše web stranice i korištenja naših usluga.

Ova politika privatnosti objašnjava koje informacije prikupljamo i zašto ih prikupljamo, kako ih koristimo te kako ih zaštitimo. Osim toga, navodimo vaše prava u vezi s vašim osobnim podacima te način na koji se možete obratiti ako želite dopuniti ili ažurirati vaše osobne podatke.

Podaci koje prikupljamo:

Osobne podatke, poput imena i prezimena, adrese e-pošte i broja telefona, prikupljamo samo ako nam ih vi dobrovoljno dostavite, na primjer kada se registrirate na našoj web stranici ili nam pošaljete upit.

Podatke o vašem računalu i posjetima našoj web stranici, poput IP adrese, vrste preglednika i vremena posjeta, prikupljamo pomoću kolačića i drugih tehnologija praćenja.

Zašto prikupljamo ove podatke:

Osobne podatke prikupljamo kako bismo mogli odgovoriti na vaše upite i pružiti vam željene usluge.

Podatke o vašem računalu i posjetima našoj web stranici prikupljamo kako bismo poboljšali kvalitetu naše web stranice i prilagodili ju vašim potrebama.

Kako koristimo ove podatke:

Osobne podatke koristimo isključivo u svrhu komunikacije s vama i pružanja željenih usluga.

Podatke o vašem računalu i posjetima našoj web stranici koristimo za statističke svrhe i poboljšanje kvalitete naše web stranice.

Kako zaštitimo vaše podatke:

Osobne podatke čuvamo u sigurnim bazama podataka i koristimo odgovarajuće mjere zaštite protiv neovlaštenog pristupa i otkrivanja.

Podatke o vašem računalu i posjetima našoj web stranici čuvamo u anonimiziranom obliku tako da ih ne možemo povezati s vama osobno.

Vaša prava:

Imate pravo pristupa svojim osobnim podacima te ih možete ažurirati ili izbrisati u bilo kojem trenutku.

Imate pravo na ograničenje obrade vaših osobnih podataka ili pravo na njihovo prenosivost.

Imate pravo izjaviti svoje protivljenje obradi vaših osobnih podataka te pravo na podnošenje prigovora na obradu u određenim okolnostima.

Imate pravo podnijeti prigovor nadležnom tijelu za zaštitu podataka u slučaju da se vaša prava ili interesi u vezi s obradom vaših osobnih podataka smatraju povrijeđenima.

Promjene u politici privatnosti:

Ova politika privatnosti može se mijenjati s vremena na vrijeme. Sve promjene ćemo objaviti na ovoj stranici te vas pozivamo da je redovito posjećujete kako biste bili upoznati s trenutačnom verzijom.

Kontakt:

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prigovora u vezi s našom politicom privatnosti, slobodno se obratite našem odjelu za zaštitu podataka putem e-pošte info@intraweb.hr