O nama

Intraweb d.o.o. informatička je tvrtka specijalizirana za razvoj web rješenja svih opsega funkcionalnosti, od prezentacijskih web stranica do kompleksnih online trgovina, web portala i booking rješenja


Pored samog razvoja web rješenja, online marketing je drugi najbitniji segment našeg poslovanja. Osmišljavanje i vođenje online kampanja radili smo za mnoge klijente na domaćem i stranom tržištu. Intraweb d.o.o. osnovan je 20. 03. 2012. godine u Rijeci, od strane dvojice glavnih programera Aleksandra Lučića i Marka Zelića. Vizija je tvrtke pronalaženje i uspostavljanje kvalitetnog i profesionalnog pristupa svim potencijalnim klijentima s naglaskom na pouzdanost i dugoročnost poslovne suradnje.

Našem timu pridružili su se i grafički dizajner Bojan Bogadek, serverski administrator Jordan Emšo te online marketinški stručnjak Dario Zelić. Neki od istaknutih klijenta s kojima smo ostvarili dugoročne suradnje su Jadrolinija, Novi List, Glas Istre, GP Krk, Jadroagent i Luka Rijeka. Redovito surađujemo s nekolicinom domaćih i stranih marketinških agencija kao podizvođači specijalizirani za web rješenja.PROIZVODI I USLUGE ZA USPJEH U DIGITALNOM SVIJETU!

Što nudimo?

MODERNA, FUNKCIONALNA I FLEKSIBILNA WEB RJEŠENJA

"DIZAJN ZA RAZLIKU OD UMJETNOSTI MORA BITI FUNKCIONALAN"

- Jonathan S.

Koliko radimo?

INTRAWEB U BROJEVIMA
Minimalno15000

Sati pružene podrške

Više od350

Projekata do danas

Neizbježne92

Kave tjedno

Otprilike6

Sati sna dnevno