O nama

Intraweb d.o.o. je informatička tvrtka specijalizirana za razvoj web rješenja svih opsega funkcionalnosti, od prezentacijskih web stranica do kompleksnih online trgovina, web portala i booking rješenja.


Pored samog razvoja web rješenja, online marketing je drugi najbitniji segement našeg poslovanja. Osmišljavanje i vođenje online kampanja radili smo za mnoge klijente na domaćem i stranom tržištu. Intraweb d.o.o. je osnovan 20.03.2012. godine u Rijeci od strane dvojice glavnih programera Aleksandra Lučića i Marka Zelića s vizijom kvalitenog i profesionalnog pristupa svim klijentima s naglaskom na pouzdanost i dugoročnost poslovne suradnje.

Našem timu su se još pridružili grafički dizajner Bojan Bogadek, serverski administrator Jordan Emšo i online marketinški stručnjak Dario Zelić. Neki od naših istaknutih klijenta su Jadrolinija, Novi List, Glas Istre, GP Krk, Jadroagent i Luka Rijeka. Redovito surađujemo i s nekoliko domaćih i stranih markentinških agencija kao podizvođači specijalizirani za web rješenja.PROIZVODI I USLUGE ZA USPJEH U DIGITALNOM SVIJETU!

Što radimo?

MODERNA, FUNKCIONALNA I INTUITIVNA WEB RJEŠENJA

"DIZAJN ZA RAZLIKU OD UMJETNOSTI MORA BITI FUNKCIONALAN"

- Jonathan S.

Koliko radimo?

INTRAWEB U BROJEVIMA
Minimalno9500

Sati pružene podrške

Više od235

Projekata do danas

Neizbježne92

Kave tjedno

Otprilike6

Sati sna dnevno